Category Archives: Uncategorized

Höstcykling

Hösten är här och färgprakten i skogen är nästan över… Idag var det en fin förmiddag vilket inbjöd till lite Grebonära cykling med Wim och samtidigt test av nya gopro kameran. Verkligen till belåtenhet även om inte kanske  syns till fullo på youtube? Både stabilisering och ljud är mycket förbättrat! Jag har ingen gimbal utan kameran […]

Sportlov 2019

Lagom till vi betalat in anmälningsavgiften för årets resa, så har jag lyckats få ihop något som liknar en film från sportlovet 2019.

Buff 50K

Förra helgen var Jocke och jag på ett litet äventyr i Bydalen. Målet vara att genomföra Buff 50K med 2900 hm Trots trasig vad (muskelbristning i vaden 12 dagar innan start) lyckades jag genomföra äventyret. För just ett äventyr både mentalt och fysiskt är vad det är

Vätternrundan 2019

En kort konklusion kring Vätternrundan 2019. Kort beroende på min oförmåga att höra när kamerorna var på eller av… minneskorten fylldes av väg utan cyklister och det blev batteritorsk… Oavsett en riktigt kul dag i goda vänners lag.

Svartåkaravslutning

I helgen gick årets After skate & Bike av stapeln då några av oss dagen till ära rullat runt Sommen. Under kvällen premiärvisades säsongens bokslut. Nu är det den släppt på tuben. Tack alla för en fantastisk säsong!