Category Archives: Skidor

Sportlov 2019

Lagom till vi betalat in anmälningsavgiften för årets resa, så har jag lyckats få ihop något som liknar en film från sportlovet 2019.

Sunnmöre 2018

Årets brödratopptur gick till Sunnnmöre tillsammans med svåger Pär och kamrat Jocke. Galet fin vecka om något varm, men man kan int få allt!

Skäckerfjällen – #Sockertopptur2018

Revansch på förra årets bailande med råge blev det detta år. 3 dagar med fin väder varav 2 med helt vindstilla, klarblå himmel och sol. Sista dagen då vi skidande ned blev en liten prövning och ett bra lärtillfälle för både den yngre generationen och vi lite äldre…. Väl nere tillbringade vi resterande vecka hos […]

Posted in Skidor, Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Skäckerfjällen – #Sockertopptur2018

Tur och retur Anjanfjällen

Blev det i dag då avbröt vår tänkta tur pga hällregn och en otrevlig upplevelse på bakvattnets is… Men gott avslut ändock på födelsedagen hos Erik med bakelser ala Lisa!

Topptursvecka i Eikesdal

Tillsammans med bröderna på toppturskortvecka i Eikesdal under parollen #topptursbröderna2017. Erik visade runt bland tinder, topper och haugar i sitt andra hemland. Henrik och jag följde i hans spår och kunde knappt se oss mätta på vyerna! Här är en långfilm för den intresserade…