Fredag på Vättern

Redan på onsdagen pratades det om fina isar på Vättern. Far och jag valde skärgården då åkytorna var begränsade på Vättern. Nu 2 dagar senare med många minusgrader hade dessa ytor växt! Men vem är ledig och kan vara sällskap på en is på en fredag. Efter konsulterande av de som har möjlighet att kompa ut var beskeden nedslående. Vidare undersöktes pensionärernas möjligheter, men de var på skidresa till Trysil alternativt uppbokade med ekonomimöten och slickandes såren 😉 från onsdagens tur. Som väl var anordnade LLK en grupp 3 tur till nämnda sjö, så det fick bli premiärdeltagande på LLK tur under ledning av Ulf Helmersson. Som ni förstår föll den ut till full belåtenhet, med den positiva överraskningen att vi tog oss till St Röknen vilket jag inte hade vågat hoppas på…

Här är även en film från turen…

Vättern 2013-01-25